Ви нудиме грижа за вашето здравје, дијагностика и лекување.
Д-р Михајлова има склучено договор со ФЗОМ.

Изберете доктор на кого му верувате

Статистика за Ковид-19

Потврдени случаи0
Нови случаи0
Вкупно починати0
Последно починати0
Вкупно оздравени0
Активни случаи0

ПОВЕЌЕ ЗА ТИМОТ

Марија Михајлова

Семејна медицина

Следете ги објавите на социјалните мрежи

Facebook Posts

Исконтактирај го твојот

доктор

закажи термин

За итни случаи, ве молиме исконтактирајте нè телефонски. За одобрување на онлајн закажаниот термин, ќе бидете телефонски известени. 

ИТНИ СЛУЧАИ

Консултации 24/7

Грижата за пациентите е нашата примарна задача, затоа во итни случаи можете да не исконтактирате телефонски секогаш кога ви се потребни насоки што да направите во дадената ситуација.

За случаи од животно-загрозувачка состојба, кога е потребно итно делување, ве молиме контактирајте со итните служби на 194.

Информирај се, запознај ги симптомите и заболувањата
Пациентите за нас

Високата стручност и професионалност, достапноста, посветеноста и грижата за своите пациенти е мојот впечаток досега за д-р Марија. Со целосна доверба, благодарен сум што е мој матичен лекар, како и на моето семејство.

Горан Наумовски

Конечно најдов лекар на кого му верувам. Д-р Марија зрачи со знаење, сигурност и смиреност и е секогаш тука за мене! Со неа знам дека сум во сигурни раце!

Арианда Главинац

Д-р Марија Михајлова, 24/7 е достапна за своите пациенти, како за совет така и за следење на здравствената состојба. Секогаш во чекор со најновите медицински студии, одличен дијагностичар.

Дејан Прошев

Др Марија секогаш го дава најважното за еден пациент: сигурност, доверба, стручност, разбирање и пријателска комуникација

Горан Главинац

Ја избрав доктор Марија по препорака на добар пријател. Дефинитивно не погрешив во изборот бидејќи станува збор за посветен тим со кој можам да комуницирам 24/7. Елоквентноста и блискиот однос сметам дека се најважните критериуми според кои треба да го одберете својот матичен лекар. Благодарам што се грижите за моето здравје.

Даниел Данн

    Партнери