preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

Анкета за матични пацинети: Дали ќе се вакцинирате против Ковид-19?

 Анкета за матични пацинети: Дали ќе се вакцинирате против Ковид-19?

Поради коронавирусот и ситуацијата во која живееме веќе една година, а по пристигнувањето на вакцината, се повеќе се говори за тоа каква ќе биде нашата лична одлука поврзана со вакцинацијата. Секој размислува различно, некој прифаќа, а некој не сака да се вакцинира. Препораката од здравствените власти, докторите, медицинскиот кадар е секој поединец да прими вакцина за да обезбеди заштита за себе од вирусот кој одзеде милиони животи.  

Тимот на д-р Марија Михајлова објави анкета за нашите пациенти, за да го чуеме вашето мислење поврзано со вакцинацијата. Анкетата не е обврзувачка за одговарање и е од информативен карактер.

[metform form_id=”5749″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед