preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

Направете серолошки тест преку матичниот доктор за да проверите антитела на Ковид-19

 Направете серолошки тест преку матичниот доктор за да проверите антитела на Ковид-19

Пред започне вакцинацијата против Ковид-19 и натаму е отворена можност да ви закажеме термин за серолошки тест преку кој ќе можеме да провериме дали сте биле инфицирани од вирусот. Преку ваквиот текст, ќе можеме да дознаеме дали имате развиено имунитет на Ковид-19.

За закажување на тестирање, обратете се до нас преку оваа веб-страница или на телефонските броеви кои се објавени од нашата ординација. Тестирање може да се закаже само за матичните пациенти.

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед