preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

Активирана страницата за вакцинирање против Ковид-19

 Активирана страницата за вакцинирање против Ковид-19

Веб страницата преку која граѓаните ќе можат да се пријават за вакцинација против Ковид-19 е ставена во функција. Пријавувањето ќе се врши преку www.vakcinacija.mk.

Засега, во системот „Мој термин“ не е овозможено пријавување за вакцини да се врши преку матичните доктори. Најавено е дека таа опција ќе биде достапна.

За дополнителни информации, пациентите ќе бидат известени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед