preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

 Марија Михајлова

Марија Михајлова

+389 71 223 397 Лични информации Име на докторот Марија Михајлова Титула Специјалист по семејна медицина Искуство 20+ години Едукација и тренинг Медицински факултет „св. Кирил и Методиј“ Период на образование 1992/1993 – 2020, специјализација 2009-2012 Локација Скопје, Македонија Биографија…

 Маја Анастасова

Маја Анастасова

Лични информации Име и презиме Маја Анастасова Титула Медицинска сестра Искуство 14+ години Едукација Образование Медицинско училиште „Никола Штејн“ Град Тетово Биографија Маја Атанасова е дел од тимот на д-р Марија Михајлова од самото основање на ординацијата. Досега, има искуство…

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед