preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

Primary Health Care

Event Timeslots (15)

Monday
-
W.Geourge

Wednesday
-
William.G

Friday
-
Gill.B

Sunday
-
Cooper.L

Friday
-
W.Geourge

Sunday
-
W.Geourge

Monday
-
William.G

Wednesday
-
W.Geourge

Wednesday
-
Gill.B

Friday
-
William.G

Monday
-
Gill.B

Friday
-
Cooper.L

Wednesday
-
Cooper.L

Friday
-
Gill.B

Sunday
-
William.G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед