preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

Известување за вакцинација против коронавирусот: Термините не се објавени, пациентите ќе бидат навремено известени

 Известување за вакцинација против коронавирусот: Термините не се објавени, пациентите ќе бидат навремено известени

Во пресрет на вакцинацијата која се најавува за заштита од Ковид-19, а со оглед на повиците кои ги добиваме за закажување на термин, Ве известуваме дека досега на матичните не им е овозможена таква опција. Здравствените власти го претставија планот за вакцинација, но немаме добиено официјални информации за начинот на пријавување и периодот за објавување на термините.

Со оглед на ова, а по пристигнување на информациите, како и секогаш, тимот на д-р Марија Михајлова ќе ги извести матичните пациенти и заедно ќе ја запазиме процедурата за вакцинација. Ние ќе се потрудиме секој еден од нашите пациенти да биде заштитен од вирусот.

За секакви прашања, ви стоиме на располагање преку контакт формата на нашата веб-страница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед