preloader

Пон-пет (7:30 - 19:30)

Викенд - итни случаи

Бледски Договор 2

(Поликлиника Букурешт)

Edit

За нас

Д-р Марија Михајлова е специјалист по семејна медицина, која повеќе од 20 години работи во примарното здравство. Како матичен лекар, ординацијата на д-р Михајлова овозможува здравствени услуги од примарна заштита и го следи здравјето на секој матичен пациент. 

Контакт информации

 Реакција од Лекарската комора за навредите кон докторите: Доколку продолжат, следуваат пријави до институциите

Реакција од Лекарската комора за навредите кон докторите: Доколку продолжат, следуваат пријави до институциите

Докторите од сите нивоа на здравствениот систем во изминатите година и половина активно, одговорно и пожртвувано се борат за зачувување на животите на илјадници пациенти кои директно се засегнати од пандемијата. Во таа борба лекарите го доведуваат во опасност својот…

 Активирана страницата за вакцинирање против Ковид-19

Активирана страницата за вакцинирање против Ковид-19

Веб страницата преку која граѓаните ќе можат да се пријават за вакцинација против Ковид-19 е ставена во функција. Пријавувањето ќе се врши преку www.vakcinacija.mk. Засега, во системот „Мој термин“ не е овозможено пријавување за вакцини да се врши преку матичните…

 Направете серолошки тест преку матичниот доктор за да проверите антитела на Ковид-19

Направете серолошки тест преку матичниот доктор за да проверите антитела на Ковид-19

Пред започне вакцинацијата против Ковид-19 и натаму е отворена можност да ви закажеме термин за серолошки тест преку кој ќе можеме да провериме дали сте биле инфицирани од вирусот. Преку ваквиот текст, ќе можеме да дознаеме дали имате развиено имунитет…

 Анкета за матични пацинети: Дали ќе се вакцинирате против Ковид-19?

Анкета за матични пацинети: Дали ќе се вакцинирате против Ковид-19?

Поради коронавирусот и ситуацијата во која живееме веќе една година, а по пристигнувањето на вакцината, се повеќе се говори за тоа каква ќе биде нашата лична одлука поврзана со вакцинацијата. Секој размислува различно, некој прифаќа, а некој не сака да…

 Известување за вакцинација против коронавирусот: Термините не се објавени, пациентите ќе бидат навремено известени

Известување за вакцинација против коронавирусот: Термините не се објавени, пациентите ќе бидат навремено известени

Во пресрет на вакцинацијата која се најавува за заштита од Ковид-19, а со оглед на повиците кои ги добиваме за закажување на термин, Ве известуваме дека досега на матичните не им е овозможена таква опција. Здравствените власти го претставија планот…

Сите права се задржани, 2021

д-р Марија Михајлова - Семед